Categories
sv+colombialady-recension postorder brud legit webbplatser

Facebook Dating, saken da nya konkurrerande Tinder, ar nu nabar ino Spanien [2023]

Facebook Dating, saken da nya konkurrerande Tinder, ar nu nabar ino Spanien [2023]

Facebook-dating, Facebook-dejtingsapplikationen som kommer att konkurrera tillsamman andra appar saso Tinder, befinner sig omedelbar tillganglig ino Spanien. Foretaget nedanfor ledning bruten jordens underlag Zuckerberg ager allman meddelat sin ankomst mot atskilliga europeiska lander, varav det spanska nationella territoriet. Det bord namnas att Facebook Dating befinner sig DRM-skyddat, Sa att kan ej latsas in displa alternativt plocka skarmdumpar.

Darfor att vet njuta bruten den narvarande nya tjansten vara tvungen n bara flyga mo att ha Facebook-appen uppdaterad, ehuru det icke befinner si en applikation inom sig sam ick nar det huvudsakliga sociala natverket var for sig inte med befinner sig ett fraktion saken dar. Dessutom ar det endast dom saso prenumererar gallande tjansten saso kan kika din image.

Hurdan herre aktiverar Facebook Dating

Vill herre aktivera facebook dejting ni vara tvungen komma nago foljd moment sasom befinner si hejdlost rappa sam enkla, men sasom vi kommer att forklara nedan sa att n inte ager nagra betanklighet nar n gor det:

Framst och framforallt plikt ni sla up facebook-appen sam skrida mot installningar, forut vilken ni maste klicka pa ikonen pro tre horisontella rander.

Genom att skapa det kommer du att knata mo matsede inom appen, dar n kommer att flyga hur bland alla tillgangliga valmojlighe finns tandem, vilket koper forsavit det val som ni vara tvungen press, saso framgar av foljande image:

Nar n klickar villi tandem stav ett gangen ser n att ett valkomstfonster visas mirakel rubriken «Hitta nago karlek som passar dig«, typ nago skrift sasom indikerar att appen ej kommer att proponera de pro dina Facebook-vanner i tandem eller delge do ifall att ni inneha vandra tillsammans. Mirake denna text hittar n nago knapp med texten mirakel nago purpurrod historia paborjande, vilket befinner sig det ni bord klicka kungen:

Efter att aga klickat villig start ni hittar ett langa steg sasom leder de mot att bilda dig forsavit do annorlunda standarderna stav tjansten, bortsett fran att na ett part fran vilken ni kan konfigurera skilda installningar sta din image, dar sasom klas dom data saso n har lamnat ino din Facebook konto kommer att visas andock sasom n kan forvranga alternativt doda sa att do ej visas, tillsamman sarfall stav namn och alder.

Nar n inneha konfigurerat denna synvinkel kommer appen att sporja dig Vem vill ni kanna till?, darbort du vara tvungen selektera mellan kvinn, karlar sam alla. Pa det har fason kommer du att kunna finna det lampligaste alternativet. Postumt ditt val samt godkannande fran anvandarvillkoren hittar du en pur forfragan: underben letar du efter. Detta kommer att ses i profilen till tva, sam ni kommer att vet kora samtlig do alternativ sasom motsvarar dina onskning, till exempel: kackla, frandska, nagot informellt, stabilt proportion, mig foredrar att ick respondera.

Eftertradande kli i guiden forut Facebook Dating-installningar kommer att be om nagot dig Aktivera lokationstjanster. Detta behovs itu appen darfor att exponera propa intill dej. Postumt colombialady-appen att innehav fortsatt kommer saken da att be dig att donera nodvandiga behorigheter villig din mobil och saken dar kommer att presentera dig din placering.

Nar det ha ar fardig befinner si det dags att fortga fylla i underrattelse saso du maste roja hur reslig befinner sig du, underben jobbar ni i, forsavit n har avkomma, din utbildningsniva, din dressera, din hogskola, ditt institut, forsavit n roker, om du dricker, dom tungomal du talar sam foto saso du vill konsumera till slu kommer e sista fonster opp dar du kan besiktiga din upplysning alternativ klicka dig fortsattningsvi styrka.

Nar du age gjort det ser du om ni vill tillverka nago forhandsgranska din profil, sa att du kan klippa den, vare sig det ar somlig uppgifter, addera ett foto alternativt insatta nagon redogorelse. A det ogonblicket behover ni enkom avvakt villi att ide av mannisko inom ditt doman ska visas for de. Det ar genomforbar att ingen kommer att visas sta de annu, darfor att forsavit ni ick bor inom stora grupper itu manniskor, befinner sig det troligt att flertal itu de dar fortfarande icke inneha bildat en konto ino saken dar narvarande tjansten, saso lanserades pro enbart marklig dagar darnast inom Spanien.

Hur kar anvander Facebook-par

Nar du inneha skapat din profil och borjat ta emot propa hittar n nago mekanik som liknar saken da for alla dejtingsapplikationer. Nar nago gangbar aspiran eller kandidat dyker upp forut dej kommer ni att ha potential att formedla «som»Till din framtoning genom att klicka kungen hjartat eller X ifall du ej digga det.

Inom sin profil, fransett att kolla deras information och ljusets partikelkaraktar, kommer de att visa dej upplysning om de handelser samt grupper saso du ager gemensamt, nagot som kan hjalpa dej att bilda de mer ifall deras tyck. Nar ett par folk diggar varandra visas nago avisering villig skarmen samt tillats do att slipad mo nagon chattlage darbort det ar genomforbar att starta en samtal via text eller a videosamtal.

Ni kan aven fortoja din parprofil a mata tillsammans dina bilder av Facebook samt Instagram, vilket hjalper dina mojliga “erovringar” att innehav mer fakt forsavitt de. Villig likadan fason later appen de aven bilda nagon foljd flikar pa din image sasom svarar pa fragor forsavit dig sol darfor att formedla mer information at andra manniskor.

Inom allmanhet ar det ett dateringsapplikation som liknar Tinder alternativt andra saso ager ett liknande operation, aven om kar tvingas minnas att nago it dess framsta styrkor befinner sig att behover ej installera en annat schema, skad det befinner si helt integrerat i Facebook, vilket befinner si ett biff privilegium bade sta det stora antalet brukare saso kan begagna det samt pro det enkla faktumet att lagra utrymme pa terminalen.

Vi tvingas flyga framgangen tillsamman denna applikation och ifall det verkligen blir en val mo Tinder som lyckas ta intresset sta odla flertal folk sasom saken dar ovannamnda appen inneha uppnatt, vilket ar en itu dom stora referenserna i varlden it dejtingsapplikationer., sarskilt bland do yngsta. For tillfallet aterstar det endast att avvakt gallande att valkomna de dar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.