Categories
postorder brud pГҐ riktigt?

Du kan berghall din betalningsmetod vi att visit Tinder aven ga mot Installningar

Du kan berghall din betalningsmetod vi att visit Tinder aven ga mot Installningar

Emellanat kan Tinder tillhandahalla produkter sam service sta inkop (“kop i appen”) genom App Store, Google Play Store, budfakturering, Tinder-direktfakturering alternativt andra betalningsplattformar som befinner si godkanda it Tinder. Ifall du valjer att kopa en kop i appen kommer du att uppmanas att betyga ditt forvarv tillsamman saken dar tillampliga betalningsleverantoren och din betalningsmetod prova den hA¤r webbplatsen (vare sig det ar ditt portratt val e tredjepartskonto saso Google Play Store alternativt App Store) (din “betalningsmetod”) debiteras sta inkop i appen mot do priser sasom visas for dej stang saken da alternativt de servic du age valt oc eventuella forsaljnings- val synonym skatter saso kan tas ut gallande dina betalningar, ocksa ni godkanner att Tinder alternativt tredjepartskontot, i forekommande rattssak, tillats debitera dej.

Forsavit ni koper ett automatiskt rekurrent, regelbunden prenumeration igenom e kopa i appen kommer ni debiteras forut prenumerationen via din valda betalningsmetod tills n avslutar den. Efter din ett prenumerationsperiod fortsatter din prenumeration automatiskt att fornyas for nagon ny almanack ar, kontra det tariff du godkande nar du tecknade prenumerationen, ifall n inte avslutar saken dar fore fornyelsedatumet.

Invandningar mot en projs sasom redan gjorts bor riktas

till Kundsupportom ni faktureras omgaende itu Tinder val det berorda tredjepartskontot som t.ex. App Store. Ni kan aven foreta invandningar via att kontakta din bank eller betalningsleverantor, som kan bidraga annu en fakta om dina rattigheter aven tillampliga tidsgranser. N kan nar sasom helst aterta ditt medgivand till automatiska kortbetalningar genom att kliva till Installningar garna Tinder eller det berorda tredjepartskontot, skada tank konungen att ni annu befinner si skyldig att projsa utestaende belopp.

Forsavitt du vill andra alternativt lagg av din prenumeration behover du logga in villi ditt tredjepartskonto (eller kliva till dina Installningar konungen Tinder) och sen atfolja instruktionerna for att konversera opp eller avblasa din prenumeration, ehur n age raderat inneha ditt konto hos oss alternativt tagit bort Tinder-appen a din grupp. Att forinta ditt konto pa Tinder eller att avverka Tinder-appen av din enhet avslutar alternativt avbryter ej din prenumeration. Tinder fortsatter att pafora enligt din betalningsmetod tills du sager op eller avslutar din prenumeration gallande Tinder eller ditt tredjepartskonto. Om ni anser op eller avslutar din prenumeration kan du fortlopa att hantera prenumerationen fram kontra slutet fran den aktuella prenumerationsperioden, skad din prenumeration fornyas nej postumt att saken dar aktuella perioden befinner si fullbordande. Medlemmar som bor i Tyskland kan fardigstalla sin prenumeration tillsamman nagon manads uppsagningstid postumt att saken da fornyats for nagon ny dagbok ar, sam ratten att anfora op avtalet darfor avtalsbrott befinner si orubbad.

Annu fler kriterium som innefatt om ni betalar Tinder direkt sallskap din betalningsmetod. Ifall du betalar Tinder genast kan Tinder ratta till eventuella faktureringsfel alternativt fel som domslut astadkommer ehur domslut allareda ager begart alternativt https://getbride.org/sv/tjeckiska-kvinnor/ fatt projs. Forsavitt ni initierar ett aterkrav alternativt annorlunda annullerar nagon ersattning sasom gjorts tillsamman din betalningsmetod, kan Tinder fullborda ditt konto tvart postum eget gottfinnande.

Det har kan resultera i nago forandring av dina faktureringsdatum for betalningen

Om en ersattning nix kan genomforas pa fundament av att kortets giltighetstid har promenad ut, otillrackliga medel eller av annan syfte, sam n ej redigerar din betalningsinformation, sager upp alternativt avbryter din prenumeration, forblir ni ledar sta eventuella obetalda summa sam medge oss att avancera fakturera betalningsmetoden, nar saken dar uppdateras. Darutover tillater n oss att atnjuta uppdaterade eller ersattande utgangsdatum aven kortnummer pro ditt kredit- alternativ betalkort saso tillhandahalls bruten din kredit- eller betalkortsutgivare. Betalningsvillkoren baseras konungen din betalningsmetod sam kan regleras fran uppgorelse emellan dig ocksa finansinstitutet, kreditkortsutgivare alternativt annan leverantor av vald betalningsmetod. Forsavitt du bor utstott Amerika, samtycker du till att din ersattning at Tinder kommer att forekomma i genom MTCH Technology Services Limited.

Leave a Reply

Your email address will not be published.