Categories
0,804619841

Tinders community-riktlinjer bygger pa autenticitet, inkludering sam vordna

Tinders community-riktlinjer bygger pa autenticitet, inkludering sam vordna

– flest utav Tinders medlemmar befinner sig mellan 18–25, och Tinder befinner si pa grund av ofta deras etta dejtingupplevelse. Policyuppdateringen befinner si en metod pro Tinder att vagleda unga singlar nar dom borjar sin dejtingresa, samt paminna och instruera medlemma dejtingvanor – bade online och utanfor appen, forklarar Ehren Schlue, SVP stav Member Strategy villig Tinder.

Do uppdaterade riktlinjerna stode Tinder forsakra sig om att plattformen befinner si ett saker samt lojal omrade att design meningsfulla kontakter. Medlemmar kommer ringa meddelanden ifall dessa uppdateringar bade inom appen samt via mej.

Flertal av Tinders medlemmar befinner sig ute postum nagot langsiktigt sam stravar postum kvalitativa matchningar. ‘Seriost kondition’ befinner si det mest populara alternativet itu Relationship Goals villi Tinder darbort alltsammans 40 andel utav medlemmarna inneha valt detta alternativ bland dejtingintentionerna 1 . Foljande riktlinjer stode medlemmarna att betrygga att deras kontakter befinner sig kvalitativa samt autentiska:

  • Knyt personliga kontakter, icke professionella: Tinder befinner sig ick en placering darfor at marknadsfora affarsverksamhet alternativt for att prov forvarva kosing. Medlemmar ska pa grund av ej utlys, marknadsfora, skilja sociala verktyg darfor att erhalla foljare, avyttra foremal, anhopa deg alternativ kampanja vi appen. For att motverka detta kommer Tinder att avlagsna sociala medier-anvandarnamn av publika profiler.
  • Varenda bara de solo: Tinders medlemmar vill dana genuina kontakter; medlemmar skal foljaktligen aldrig skapa fejkkonton alternativt filma vara e de ick befinner sig.
  • Vart hedersam: Tinder skall aldrig anvandas darfor att sprida forvriden eller vilseledande upplysning. Posta exempelvis icke in vilseledande rapporter till andra medlemmar. Medlemmar skal inte heller begagna tredjepartsappar darfor att regla op nya funktioner alternativ darfor att bedraga systemet.

Sakerhetsfunktioner saso uppmanar mo sunda samt lampliga chattar

Vordna age stadse varit nagon bamse fortur forut Tinder. For att pass med en behovs nago omsesidig matchning vilket kraver att bada medlemmarna aktivt markerat hag fore do kan prat pa Interne med varandra. Sakerhetsfunktioner sasom ‘ befinner sig du bestamd?’ samt ‘Besvarar det har de? anvands proaktivt for att avtaga potentiellt stotande meddelanden saso bade tas emot samt skickas i appen. Tinder lyfter fram nedandstaende riktlinjer darfor att paminna medlemmarna forsavitt hurs man bor vara hovlig ino appen.

  • Posta ditt eget varudeklaratio: Meddelanden villig Tinder skall existera hederlig det – meddelanden gallande Tinder. Medlemmar skal aldrig kungora personliga meddelanden fran folk sasom dom matchat tillsammans om dom ej fatt befogenhet att handla det.
  • Beakt andras granser: va Litauen singel dating person inneha sin originell bekvamlighetszon. Darfor at assist medlemmar avstyra att dividera overdrive paminner Tinder medlemmar ifall att forbruka funktioner ino appen saso stoder de dar att besta uppenbar tillsamman tryta foresats sam saken da relationstyp dom befinner si ute postum. Dessa funktioner stoder medlemma vaglangd.
  • Forsok att evig befinna godhjartad: Tinder-medlemmarna letar efter meningsfulla kontakter. Allihopa handlingar samt beteenden saso antyder, mena alternativt orsakar ett annan medlem forstora – oavsett ifall det sker online alternativ offline; fysiskt alternativ digitalt – har ingen lage kungen Tinder samt kommer att tas villig storsta allvar.

Tinder tar tryt Community-riktlinjer kungen storsta seriost

Mirakel aren ager Tinder vuxit och utvecklats for att reflektera mangfalden hos medlemmarna samt for att fortsatt besta nago saker och inkluderande omrade pro personer att bilda kontakter. Tinder finns tillgangligt inom ovanfor 190 lander gallande ovanfor 45 tungomal vilket gor att Tinder inneha en bred sam mangfasetterad malgrupp samt ager designats gallande e satt saso astadkomme att potentiella matchningar ick kan filtreras postum etnicitet. Ar 2017 introducerade Tinder funktionerna More Gender and Sexual Orientations . Tinder lyfter fram nedandstaende riktlinjer for att paminna medlemmar forsavit att de passar tillsammans manniskor tillsamman annorlunda historia:

  • Prat med respekt: Tinder ar icke en position pro mycket stark avsky, trangsynthet alternativt vald, speciellt nar det orsakas av hur ett medlem identifierar sig alternativ titta ut. Medlemmar som stoter gallande manniskor sasom ick uppfyller deras personliga regel kan valja att ick matcha alternativ att avmatcha.
  • En konto per individ: Tinder stottar samtlig skild relationstyper. Dom sasom valjer alternativen polyamori alternativ offentlig samband bor design t begagna Tinders nylanserade profilfunktionen Relationship Type darfor att tydlig framfora forsavit dom letar efter nagon etisk icke-monogam forhalland, nagon mottaglig samband eller polyamoros forhallande.

Forsavit nagon orsakar de forstora, astadkomme dig besvarlig eller bryter till vara Community-riktlinjer ber vi dig att redogora via tillgangliga taktik som Long Press Reporting , ett rol saso gor det genomforbar stav medlemmar att publicera sam grepp in pa ett meddelande darfor at borja rapporteringsprocessen. Tinder befinner sig medvetna forsavit att folk astadkomme misstag, sam ino somlig rattssak utfardas varningar istallet forut nagon snabb borttagning av appen. Tinder kommer att vidtaga lampliga atgarder inte fri pa hurda svarartad anmalan ar samt forsavit krankningarna fortsatter.

Leave a Reply

Your email address will not be published.