Categories
postorder brudbyrГҐer

Vi tillats lona fragor forsavitt Tinders algoritm

Vi tillats lona fragor forsavitt Tinders algoritm

Hurda sorteras rekommenderade profiler och hursa? Finns det nagot satt att manipulera systemet darfor att fa fler matchningar? Vi delar villi med oss bruten mer information om hur Tinder-algoritmen funka:

Vi tror ick kungen stereotyper

Det allra viktigaste Bli icke hapen nu. Det ultimata du kan gora for att maximera din gallande att passa villig Tinder befinner si… att forbruka appen.

Det befinner si darfor vi tar omtanke till ett persons avstand a din aktuella placering

Vi prioriterar rimli matchningar saso befinner si aktiva och online samtidigt for att inte forspill din tidrym via att framfora profiler fran inaktiva medlemmar. Vi vill att vara medlemmar skapar betydelsefulla kontakter och meningsfulla konversationer sasom leder mo att do mota IRL, att do passar och startar nago samtal pa rak arm. For oss finns inget battre. Att forbruka appen kontinuerlig stode alltsa dej som medlem att sta mer i karna, betrakta fler profiler sam atnjuta ytterligar matchningar. Detta ar det viktigaste i var algoritm och helt i vara medlemmars besiktning.

Sa, nar du sasom medlem anvander Tinder-appen, stoder det oss samtidigt att identifiera forbattring rimlig matchningar. Det befinner si algoritmens 101.

Va mer? Tinder-appen lust ick sa avsevart bruten dig saso medlem. Forutom din aktuella plats och konstillhorighet borjar vi tillsamman installningar som alder, distan och sexuella preferenser. Stracka ar en viktig omstandighet – forut visst ar det roligare att pricka e i sitt eget kvarter?

Skad alldenstund vi minsann vill befinna sakerstalla pa att vara medlemmar hittar en saso de har en bra vibe tillsammans, sa finns det samt annat sasom vi tar respekt mo:

  • Det vara medlemmar berattar for oss – Tinder har stadse varit samt kommer stadse existera ett oppen aventyr. Forut dom sasom vill separera med sig av mer forsavit sig sjalva, tar Tinder respekt mot faktorer saso intressen samt livsstil, som du som medlem kan summera mo din profil. Alskar du att knalla? Skulle n villi traffa e som alskar hundar? N sasom medlem kan valja att koncentrer villig de manniskor sasom ni delar gemensamma intressen tillsammans.
  • Likartad ljusets partikelkaraktar – forutom det som medlemmarna berattar stav oss anvander vi oss fran anonymiserade ljusets partikelkaraktar darfor at skraddarsy rekommendationer. Vi foreslar profiler tillsamman motsvarighet ljusets partikelkaraktar saso medlemmarna har gillat forra samt sasom visar deras profiler forut ytterligar manniskor, saso har gillat andra medlemmar med ljusets partikelkarakta sasom liknar deras egna. Om n saso medlem till exempel gillat personer som tycker om att existera omoder i det gron, befinner si pa festivaler alternativt diggar att hanga pa stranden, tar vi det som ett hint albanska kvinnor i oss.
  • Likes och Nopes – “Likes” och “Nopes” utgor forstas nago angelagen fraktion vara insikter om baksida av underben vara medlemmar diggar. Vi forbattrar alltjamt do rimlig matchningar sasom medlemmarna ser baserat kungen hur ofta deras framtoning – samt all andra profiler i deras area – fatt nago “Like” alternativt e “Nope”.

Men det finns samt kopiost sasom vi inte bryr oss ifall… Var algoritm tar icke omtanke mot trevlig stallning, religion alternativ etnicitet. Odl oavsett om du sasom medlem firar Diwali, Carnival, Eid Al-Fitr alternativ Pride anse vi att festen blir battre nar personer tillsamman olika bakgrund kan rakas. Var algoritm befinner sig utvecklad for att existera offentlig – samt vi alskar resultatet.

Tinder ger mojligheten att motas folk utstot ens vanliga vanskaps- alternativ familjekrets. Det finns nago orsak mot att det age skett ett acceleration av ytterligare giftermal emella folk itu annorlunda etnicitet darpa lanseringen av Tinder. Och vi inneha emojis saso firar det.

Elo – befinner si det jag n soker efter? For marklig ar darpa vart tanken kungen e ”Elo Score” e lika hett samtalsamne bland medlemmar sasom i media. Och odl befinner sig det ann emellanat. Men odla narvarande ligger det mot: Elo befinner sig gamla nyheter villig Tinder, nagon daterad atgard saso var avancerade teknik ick langre anvander.

Leave a Reply

Your email address will not be published.