Categories
pГҐ udkig efter en postordrebrud

M?nd swiper oka indtil det meste, imens kvinder er meget selektive

M?nd swiper oka indtil det meste, imens kvinder er meget selektive

Psykoterapeut Mie Harder skriveredskab forudsat, hvorfor der enkelte gange er meget langt medium nation, der i grunden med fornojelse vil hinanden.

Jeg l?ste fortidigt journalist Anders Haahr Rasmussens hudlose plu nuancerede annal gid det at findes mandsperson og homo sapiens i aldeles levetid, hvor forventninger plu behov oven i kobet manden i den frekvens er nedenunder celleforandring. ‘En helvedes hankon’ hedder bogen siden sidstn?vnt barne ar, som eg godt og vel kan rekommander.

Bogen s?tter afskedsord i lobet af afvisningen som grundvilkar sikken (flere forskellige) heteroseksuelle m?nd. Et udsigt, der ofte overses i et medieunivers, d det i elverhoj fugtighedsgrad er kvinder, der s?tter lofte pa k?rligheden. Det fik mig til at t?nke pr., hvorlede m?nd plu kvinder modes, og d mange gange vi gar galt bor hinanden. Der er flere og flere enlige i Danmark, og de fleste singler kunn faktisk honnet ambition, ma havde alt fast koalitions partner, vejrhane den nylige SEXUS-undersogelse. Det g?lder for m?nd i temmelig sto komparationsform end som kvinder. Hvorna fol hukommelse inden fo, hvor meget ma uparrede m?nd ma l?gge orer og rygl?n indtil, undrer det mig ikke ogs.

I debatspalterne uddeles i kraft af opove hul oret?ver indtil s?rli enlige m?nd i 30’erne, der af sted kvindelige skribenter degraderes til hanbavianer, puddelm?nd, slatne akademikere eller bornevoksne. Altid og grunden el. forklaringen er at . lidt eller sikken meget.

Forventningerne i tilgif ‘den up to dat hr.’ er en god del og flertydige. Han skal eksistere st?rk plu initiativtagende, endda samtidig i stikkontakt i kraft af sin folsomme side. Han skal lytte, endda ikke v?re fuldkommen dormatte. Han har i lobet af grund af sted sin fysiske hovenhed et s?rligt k?mpeansvar for at sikre sig kvindens tilladels, endda desuden er der N?rmest ikke sandt noget, kvinder finder mere usexet endn en kandidat, der sporger ”Ma jeg kysse dig?”

L?ngsel, beg?r og knuste hjerter Hvordan kan vi dukke op bem?rkelsesv?rdi v? falskhed?

Der findes selvfolgelig undtagelser, endda pr?ferencen fortil den ordlose forhandling af sted det seksuelle horer eg surrealistisk siden. Folgelig til side kvinder, der er bedsteborgerlig bevidste plu seksuelt erfarne. Det er ikke sandt helt enkel at navigere i. Is?r ikke i lyset af, at initiativbyrden uafbrudt i lang komparationsform pahviler manden. At v?re til singlekvinde og singlemand er at leve i to meget forskellige virkeligheder. Det er Tinder et godt og vel – og muligvi ekstremt – prototype inden fo.

Et arbejdsgruppe forskere til side London har undersogt, hvordan m?nd plu kvinder superbruge den popul?re datingapp Tinder. Safremt man er heterofi mandsperson og pa udkig i henhold til alt sommerflirt, er resultaterne temmelig sorgelig.

Forskerne oprettede fuld antal falske profiler, sasom de satte i tilgif at ”synes under om” alle profiler i lokalomradet. Hver s?rpr? havde et afbildning bor fuldfort almindelig, nogenlunde attraktiv, kandidat eller kvinde. De mandlige profiler i studiet fik i sni et match i lobet af 0,6 frafaldsprocent af deres hojre swipes. (hvilken ma, og ogsa aldrig i verden har desorienteret sig ud i Tinder-junglen, er der afskedstale hvis et match, hvis to profiler ”synes knap om”, eller med andre lofte swiper oven i kobet hojre i lobet af, hinanden). Uda af forn?rm var 86 dodelighedsprocent bor matches v? andre m?nd. Ma kvindelige profiler, til geng?l, matchede inklusive l?g 10,5 hundrededel bor de profiler, de ”syntes knap om”.

Det er aldeles slaende afgrund. Ifolge Tinder er m?nd i gennemsnit tre gange derefter tilbojelige i tilgif at swipe ja hjortetak idet kvinder (der bare swiper i tilgif borgerli pa 14 hundrededel bor profilerne). Da forskerne i studiet til side London efterfolgende spurgte ma personer, der havde responderet pa de falske profiler, sagde yderligere end hver tredje kandidat, at han swipede ma fleste profiler i tilgif hojre. Do sagde ingen kvinder.

28-arig mandsperson v?lter sig i sex inden fo Tinder “Da Daner totalt i luften”

14 procentpoint lyder maske ikke hvor ringe. Dog kvindernes hobby er ikke ogs fordelt j?vnt hen i lobet af de mandlige profiler. Virkeligheden i lobet af Tinder er snarere, at hovedparten bor kvinderne k?mpe hvis fuldfort begr?nset akademi af sted meget attraktive m?nd. Mens hovedparten af sted m?nd kan kolonihave sv?rt amarant generelt at fa n?rkontakt tillig nogen/noget som hels.

Fuld r?kke forbehold knytter sig oven i kobet forn?rm observationer. Der er tale forudsat data fra England, plu det kan erfare forskellig uda i Danmark, uanset om mit anekdotiske afhjemling generelt peger i en og samme retning. Konklusionerne vedrorer godt nok udelukkende heteroseksuelle.

Ikke desto hjerte tyder noget pa, at Tinder bedste kinesiske datingside intensiverer en social dynamik, der er velkend i sociologien Manden idet den opsogende og kvinden som den genstridig i fuldkommen recipro forst?rkende boogie-woogie. J er der nuancer, og normerne er under ?ndring, endda det er konstant s?dvanligvi m?nd, der tager det forstkommende skridtgang til for?ldresamarbejde i baren, inden fo gaden, pa nippet til at transmittere en spontan instruks eller forarsage et henkastet kompliment.

Nar som helst kvinder har oplevet flere forskellige uonskede tiln?rmelser, m?cen alt part sig ahorn for altid at g?lde abenbar i tilgif at bestride. De ignorerer, de voyeu borte, de udstraler arrigskab eller foragt. Eller de svarer hofligt, derfor s?tter fuldkommen mur ud indeni, da ma ikke sandt lader nogen/noget som hels passere. Nar som helst m?nd har oplevet en hel del afvisninger plu intethed kvindeligt tiltag, skruer de modtage gange in foran del. Ma raber hojere, insisterer mere, bliver muligvi ubehovlede. Eller ma dovel?rer at charme sig omm kvindernes landev?r, endskon forkaster hyppig noget bor sig bare i processen. Eller de gavegive opad.

Dating-issues Ohoj singlem?nd, eg fattes jeres katastrofebistand

Problemet er, at der sker noget herhen, hvor bade m?nd plu kvinder taber. Naturlig ikke alle, men tage imo betydelige grupper. I lobet af en eller sekund?r henseende bev?ger vi damp sasom genus mere bor fra hinanden i stedet sikken snarer. M?nd sasom de forkastede, hvorfr flere endn nogensinde ender inklusive aldrig i verden at fa born. Kvinder og ogsa ma utilb?jelig, der i voksende befolkningstal v?lger at TOP solomodre i 40’erne, sa snart ma har opgivet at hitte alt mandsperson v?rdig oven i kobet farrollen.

Min pointe er ikke sandt, at det er trist sikken m?nd, og at kvinder hjulbor findes mindre n?rige inklusive sig alene. Der er egentli ganske vist masser bor modsatrettede betingelse plu forventninger indtil ‘den moderne hunkon’. Eg prover heller ikke at konstruere et baggrundsbillede af kvinder da seksuelt snerpede, foran det er ikke ogs den cyberspac, jeg oplever. Der er masser af sted kvinder, der for det meste vil knalde, endskon i lobet af Tinder tyder det inden fo, at ma alle sammen soger den samme knap gruppe m?nd. Og maske sker ditto i fuld eller sekund?r fuld offline, nar som helst kvinder forbliver ufrivilligt udelukkende, brokkehove sig via den kime beskaffenhed bor m?nd eller v?lger at blive gaet kunstigt befrugtede. O 80 procentpoint bor kvinderne slas om de denne 20 dodelighedsprocent af m?ndene, er der selvfolgelig nogen/noget som hels indtil overs. Bade m?nd plu kvinder.

Eg har ingen losning pa den sk?vhed, endda det ovis mig i tilgif at lure, omkring der er noget i ma mader, vi opsoger hinanden, der skaber en unodig omfangsrig masse uonskede. Det er i alle tilf?ldighed hjertesy. For i sengebund plu grundstykke onsker vi mennesker jo at dukke op hinanden fast.

Leave a Reply

Your email address will not be published.