Categories
postorder brudens webbplatser reddit

Va befinner sig Tinder Select och kan herre bruka det darfor att dejta kandisar?

Va befinner sig Tinder Select och kan herre bruka det darfor att dejta kandisar?

Om n nagonsin hoppades gallande att fa pricka ett inneperson gallande Tinder befinner si vi ledsna att behova saga det, andock det kommer antagligen ick att handa nu.

Mirakel do senaste decennierna age webben revolutionerat dejting. Ni behover icke langre traffa folks villig barer alternativt bliv avvisad ansikte mot ansikte. N kan nu noga bygga upp din virtuella image samt fylleri saken dar tillsamman selfies tagna i saken dar perfekta vinkeln. Ni kan ocksa sok en bestamd manniska, kanske mot sam med ett modell alternativ skadespelare, forsavit det befinner sig din grej. Men Tinder, ett jatte aktuell dejtingapp, tillfor nagot unikt mot spelet: swipes.

Nar n letar efter e att salufor gallande Tinder sveper n igenom ett obegransad spann tillsamman selfies som appen visar pa din monitor. Men det betyder ick att ni eventuellt titta nylige ledig Brad ku komma ifall ni rakar passera via Los Angeles alternativt New York. Tinder erbjuder uppenbarligen en fordold, lockand grad som ar unik pro “vd:ar, supermodeller samt andra hyperattraktiva/uppatriktade valbargade typer”.

Baksida av underben befinner sig Tinder?

Anvandarna anvander nago vanster- alternativt hogersvepning for att selektera foton itu andra nyttjare sam potentiellt matcha med do. Chattande kungen Tinder befinner sig bara tillgangligt mellan ett par konsument sasom inneha svept hoger pa varandras ljusets partikelkarakta. Tinder anvands pa grund av vanligtvi sasom en app stav dejtingtjanster. Ar 2014 registrerade Tinder ungefar ett giga “swipes” per dag och producerade typ tolv miljoner matchningar per dag.

Baksida av underben ar Tinder Select?

Tinder Select ar nagon upplaga itu appen som enbart ar tilltankt forut medlemmar. Saken dar ar planerad for elitanvandare, saso “vd:ar, supermodeller och andra hyperattraktiva/uppatriktade typer” eller “kandisar sam mannisko sasom gor sig precis finemang kungen Tinder”, enligt TechCrunch, som pastar sig tillverka fatt tag villig bilder sasom visar funktionen samt hurda den fungerar. Det ar ej ett helt los app, inte med framfor ett enskild val som finns i Tinder.

Hurda fungerar Tinder Select?

Mirake do senaste kuttra sju manaderna, med borde, inneha Tinder bjudit in folk att anvanda Tinder Select. Dessa mannisko ska enligt goromal aven hava chans att “nominera” andra att ga med, ehur dom saso nominerats inte kan nominera en annan, darfor att Tinder inte vill att saken da exklusiva medlemsfunktionen skall spridas okontrollerat. Det befinner si oklart exakt hur Tinder bestammer vem sasom tillats nagon inviter sam vem sasom inte tillats det.

TechCrunch spekulerade i att anvandarnas Tinder Elo-poang, e algoritmiskt betygssystem ovan samtliga Tinder-anvandare baserat pa “tusentals samt ater tusentals” signaler, hjalper Tinder att kanna ige attraktiva och hogprofilerade nyttjare som kan folja i fraga darfor att bege sig tillsamman i Tinder Select. Tinders vd Sean lang sa en passag att betyget ick befinner si e matt kungen attraktivitet, inte me e matt kungen “onskvardighet” samt “mycket svart” tillsamman “manga faktorer”.

TechCrunch anser att Tinder Select ser “mycket battre ut annu vanliga Tinder nar det innefatt design” och age en gradientblatt “S” langst upp i appen, darborta vanliga brukare generellt skulle beskada nagon blossa. Appen age likasa borgerli betonin i stallet pro orange. For att anlanda till Tinder Select behover anvandarna bara fluktuera mellan Tinder och Tinder Select a saken dar overs listen.

Det medfo att varldens snygga Italienska kvinnor i oss personer kan kika samtliga andra snygga persone i sitt area nar dom befinner si kungen Tinder Select, skada nar de vill ringa access at nago storre bassan itu gnom – forlat oss, vanliga personer – kan do vaxla aterkomst mot vanliga Tinder.

Kan e bruka Tinder Select?

Tinder Select har existera i minst kuttra sju manader. TechCrunch antydde att Tinder antagligen aldrig kommer att deklarera funktionen allman – ann mindre tumla ut den till nagon storre ansamling brukare – alldenstund man for har befinner si tassa forsavit det bota. Sa just n verkar det som forsavitt enkom hogprofilerade, fin persone kan forbruka saken dar for att traffa kandisar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.